Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 21 juni 2010

En natt med funderingar!

Min blogg är mitt lilla skötebarn. Det känns inte bra när den inte är i ordentligt skick. För mig är det texten som är det viktigaste, jag vill förmedla mina tankar, få er att tänka till, kanske hitta en ny infallsvinkel. Men jag vill ändå ha en fin bakgrund och få till det med mina bilder. Tror mig ha hittat vad jag söker, vi får se i kväll. Ha en underbar dag och vill du hjälpa till lite så lämna gärna en kommentar om hur man kan få till det med flera bilder rad.
Ha en underbar Måndag!

Tjingeling!!!

6 kommentarer:

 1. Hej tjejen,
  Härlig blogg du har om tankar och livet. Om man breddar bloggen är det lättare att få plats med mfler bilder eller inte det du menar?

  Ha en härlig dag
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag vill också förnya! Vill fräscha upp men det känns som detta tar tid att välja bland mallar.

  Jag suger åt mig alla tips du får o förresten var hittar du mallarna?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jättefin bakgrund. Jag fick hjälp av dottern min att göra ett litet collage med tre bilder i rad. Det finns ett gratisprogram, picnic, som man kan använda.
  kram Maria

  SvaraRadera
 4. Kul att se lite fräsch "interiör" här i bloggen! Lycka till med ommöbleringen.

  SvaraRadera
 5. Jag använder Picnik, du kan använda en del gratis där för att fixa dina bilder och du kan köpa för ett år, inte speciellt dyrt och du får tillgång till allt! Hör av dig om du vill ha några tips, kanske kan jag hjälpa dig! Testar mig fram själv! kram

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte vad jag använder, tog det som passade bäst när jag startade bloggen och är nöjd med den även om jag inte behärskar det helt *ler*!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina