Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 2 juni 2010

Bildfritt och sommarvärme

Hej hopp!
Sitter ute i solen med en kopp te från gamlastan och min nya fina bok sommar med Ernst i knät. Det doftar nyklippt gräs och i ögonvrån syns det utslagna blommor.
Sommar, sommar efterlängtade sommar:) me like!
Har lovat mig själv att jag ska springa varje måndag och onsdag fram till midsommar och i dag ser jag verkligen fram emot det. De andra gångerna har det antingen tok regnat eller blåst som attan.

Vi har haft en underbar helg i storstan och hann med förvånansvärt mycket på de fyra dagar som vi var i väg. Bäst var såklart Wasa museet. Det fick topp betyg av oss alla fyra. Vi tillbringade fyra timmar runt detta gigantiska skepp och lusläste så mycket vi hann. Hit kommer vi såklart att återvända.
Tack snälla underbara för alla era tips innan resan. Jag ska framöver försöka åtgälda er med mina små smultronställen.

Skulle även vilja visa er en massa bilder men bildöverföringen strular. Snälla hjälp mig. Jag vet inte vad jag gör annorlunda eller jag tror bestämt att jag inte gör ngt annorlunda, ändå går det inte. Jag hittar inte någon mailadress så jag kan inte komma i kontakt med någon som vet heller. GRRRRR
Att fota med mobilen och publicera är inga problem men HALLÅ!!!

I dag cyklade jag och mina två kollegor tillsammans med 22 sexåringar hem till mig. Vi cyklade på en lång rad och det glänste så vackert av gula reflexvästar längs med vägen. Vi fick en underbar förmiddag i trädgården, barnen spelade fotboll och klättrade upp och ner i vår 3 meter höga trädkoja. Det blev fika stund på trädäcket innan hemfärd och massa härligt barnsorl fyllde vår trädgård. Innan vi åkte tillbaks fick barnen gå in på storebrors rum och titta på hans starwars samling som finns i ett glasskåp på väggen. Wow! det var dagens bästa......

Nu ska jag bläddra i min födelsedags bok, tack fina Maria!

So long!

3 kommentarer:

 1. Hej och grattis i efterskott du med.

  Jag ligger lite före dig jag så jag fyllde fem mer än dig:)

  Vad härligt att ni fick bra dagar i storstan. Visst är det spännande på Vasa, helt fashinerande rent sagt.

  Jag har inga problem alls med blogger ikväll. Ibland strular det duktigt faktiskt men det brukar ju gå över efter en stund. Ge inte upp för guds skull... vill gärna se bilder.

  Stor kram

  Maria

  SvaraRadera
 2. Har inget hett tips till dig vad du ska göra med bilderna, tyvärr,
  Verkar som ni haft en mysig dag!
  kramar

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig resa!

  sonen gjorde sin PRAO i 8:an just på Wasamuseet o han tillhör en av de få som faktiskt fått gå in på skeppet. Bästa grejen var även att åka på en travers ovanför skeppet. Han var helt salig efter det :).

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina