Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 27 januari 2009

Tisdag med " to do list"

Hej hopp!
Så var man på G igen. Konstigt, men skönt att allt snabbt återgår till den gamla vanliga trallen. Inte känns det att jag var helt deckad för en vecka sedan. Men nu är det mina kära kollegers tur. Stackars er.........
Dessa trista förkylningstider.Det är inte för inte som man gärna drömmer sig bort med härliga resekataloger eller nätannonser. Vi håller på att knåpa ihop en båtluffar tripp till sommaren. Maken fyller 40 och drömmer om sol och bad tillsammans med de sina på en härlig undangömd strand någonstanns. Någonstans är såklart Grekland som vi formligen har förälskat oss i.

Denna tisdag har annars inte varit så spännande måste jag säga. En tur med bilen bara. Handlade mat i massor, nya våriga blommer, lite ljus och kvistar. Slängde massa återvinningsprylar och förbannade vår kommun som inte infört sorterbara sopkärt till vår soptunna. Här ska man vara miljömedveten och sortera allt möjligt för att sedan traska iväg till återvinningsstationen. Blä inte är det konstigt att så få sorterar. Jag ska ta mig i kragen och skriva en insändare i vår tidning.

Kvar innan jag kan inta soffan med kvällens maffiga tekopp är lite tvätt och räkningar.Ska packa in några presenter också till vår fina vän Mia som fyllt år. Imorgon kväll ska vi dit på middag i glada vänners lag. På tal om vänner så längtar jag till fredag. Då ska jag äta och dricka gott med några gamla arbetskamrater. Fyra härliga tjejer som alla på sitt sätt förgyller tillvaron. Längtar efter er:-)

Såklart måste jag bjuda på lite köksinfo. Panelen är på plats och vackert vitmålad. Bänkskivornai massiv ek är inoljade tre gånger och det är så fint. På torsdag ska vi sätta kakel så kanske har jag ett nytt vackert kök att visa er till helgen.
Kram alla:-)

1 kommentar:

  1. Hej igen! Vad roligt att du tittade in till mig! Jag har bloggat sen sommaren och jag kan säga att jag är helt fast, tycker det är superkul! Sen är det roligt när man hittar nya bloggar att läsa. Ska bli spännande att se ditt nya kök! Måste bara säga att det din son sa i blomsteraffären var det gulligast jag hört på länge!!! Ha det bra! VI ses!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina