Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 25 januari 2009

Härliga Söndag


Sitter i soffan med en kopp te,handbolls VM i radion och datorn framför mig. Känner att jag verkligen är på väg tillbaka till de friskas klubb. Det är inte klokt att man kan bli så gnällig av förkylning. Jag har nästan kunnat sätta mig in i en mans förkylningskänslor. NÄSTAN!

Helgen har varit bra. Vi har hunnit med både härlig middag med familjen igår och att få våra bänkskivor på plats. Jag gjorde en noggrann rengöring av avloppsrören när vasken ändå var av och det var en upplevelse i sig.


Vad bjuder då nästa vecka på tro? Jag har tänkt komma igång med mina powerwalk rundor igen. Det är så härligt att komma ut i friska luften och bara traska på. Man rensar hjärnan och har all tid bara för sig själv. Sedan hade jag tänkt gå på jakt efter lite våriga tyger. Behöver byta ut både gardiner och sätta upp en ny tygtavla i vardagsrummet.

Förhoppningsvis kan vi kakla i köket och måla klart panelen. Varför lär jag mig aldrig, det tar längre tid att renovera i praktiken än vad det gör i drömmen.


På tal om drömmar, visst får man vårkänslor när fåglarna kvittrar och tulpanerna står så fint i en vas på köksbordet. Yngsta sonen och jag har trädgårdsplaner också denna Söndags eftermiddag. Nästa vecka ska vi klippa buskar och leta vårtecken. Vi har en härlig berså som behöver lite extra omsorg och sonen är gammal nog för att använda den vassa häcksaxen.........

Tänk om bara fyra månader kan vi njuta varje eftermiddag av fika i trädgården.


Med hopp om en underbar vecka!

Kramar :-)

2 kommentarer:

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina